Improving of Business Process through Digitalisation - Rakovská, Júlia, 1972-
Dôležitosť nastavenia procesov v ére štvrtej priemyselnej revolúcie spoločnosti. Zmapovanie súčasných modelov a ich využitie v dobe digitalizácie, nový procesný model pre fenomén Industry 4.0 opierajúci sa o teoretickú formu predošlých modelov, ako aj o zohľadnenie aktuálnych trendov. Riešenia pre zlepšenie pripravenosti procesov pri aplikácií na projektovo zamerané organizácie, určujúc hlavné faktory pridanej hodnoty, ktoré smerujú k vyššej kvalite zamestnaneckých procesov.