Matrix Differential Operator Method of Finding a Particular Solution to a Nonhomogeneous Linear Ordinary Differential Equation with Constant Coefficients - Fecenko, Jozef
Predstavenie maticového diferenciálneho operátora a pseudoinverzného maticového operátora na hľadanie konkrétneho riešenia nehomogénnych lineárnych obyčajných diferenciálnych rovníc s konštantnými koeficientmi so špeciálnymi typmi na pravej strane.