<The> Use of SMED Methodology in the Supply Chain Management - Horváthová, Miroslava
Zvýšenie efektivity riadenia dodávateľského reťazca uplatnením metodiky SMED (Single Minute Exchange of Dies). Fázy metodiky SMED. Použitie SMED spolu s ďalšími nástrojmi a metódami na účely zlepšenia riadenia dodávateľského reťazca.