Odvody zamestnanca a zamestnávateľa - Kopčáková, Janka, 1994-
Problematika sociálneho poistenia. Odvody, ktoré zamestnanec a zamestnávateľ odvádza do Sociálnej poisťovne. Zákon č. 461/2003 Z.z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov.