E-government - Vývoj a Benchmarking slovenského a dánskeho E-governmentu - Jenčová, Juliána, 1996-
V súčasnosti, ak je potrebné navštíviť akúkoľvek inštitúciu, je uprednostnená elektronická komunikácia - e-Government. Pojem označovaný ako elektronizácia verejnej správy. Prostriedky digitálnej revolúcie v každom odvetví, v správe vecí verejných, v školstve, v riešení finančných záležitostí ako je platenie daní, odvodov, zakladaní spoločností či v zdravotníctve. Univerzálny webový portál, ktorý súkromnej aj verejnej správe ponúkne jednoduchosť riešenia problémov.