New Marketing Trends in Retailing - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Niektoré fakty o maloobchodnom sektore v Európskej únii aj na Slovensku a bližší pohľad na budúce marketingové trendy v maloobchode, ktoré pramenia z prirodzených dôsledkov vývoja informačných technológií a nárastu významu online trhu pre svet zákazníkov.