Management of Innovation of the Economic Potential of the Rural Enterprises - Pártlová, Petra
Analýza a riadenie inovácie ekonomického potenciálu vidieckych podnikov ako limitujúci faktor stability a rozvoja podnikov. Metóda určovania inovatívneho ekonomického potenciálu vidieckych sídiel definovaná ako existenčná a rozvojová základňa pre rôzne podniky. Problematika kvantifikácie ekonomického potenciálu klastrov.