Corporate Reputation of Family Owned Businesses- Parent Companies vs. Their Brands - Pollák, František, 1985-
Inovatívne prístupy k manažmentu reputácie špičkových rodinných firiem a ich značiek. Aplikácia rodinného podniku v manažérskych a ekonomických vedách – problém reputácie najväčších hráčov na globálnom trhu. Rozdiel medzi distribúciou informácií či všeobecne v marketingovou komunikáciou materskej spoločnosti a marketingovou komunikáciou značky vo vlastníctve spoločnosti. Udržateľný rozvoj značky prostredníctvom identifikácie osvedčených postupov a zvýraznenia nedostatkov v podobe nejasnej komunikácie materských spoločností v skúmanej vzorke.