Social Networks in Human Resources Management - Matušovičová, Monika, 1967-
Vyhľadávania zamestnancov pomocou sociálnych sietí. Výskum zameraný na skúmanie názorov a postojov respondentov s využitím sociálnych sietí vo všeobecnosti a so zameraním na hľadanie práce. Jasný a atraktívny profil v sociálnej sieti. Zvýšovanie šance na získanie nových pracovných miest.