<The> Adoption of the Circular Economy Principles in Manufacturing Supply Chains - Oreský, Milan, 1956-
Problematika tradičných dodávateľských reťazcov vo výrobných odvetviach. Obehové hospodárstvo a potreba aplikácie procesov integrácie rozvoja dopytu a ponuky v jednotlivých spoločnostiach a celých výrobných sieťach. Východiskách zmien a nevyhnutné dôsledky vo výrobných odvetviach.