German Language in Bilateral Diplomacy - Šukolová, Lucia, 1984-
Špecifiká nemeckej slovnej zásoby v bilaterálnej diplomacii týkajúca sa troch hlavných centier - Nemecka, Rakúska a Švajčiarska. Viedenské dohovory. Kultúrna a verejná diplomacia. Ekonomická diplomacia.