Možnosti zvyšovania konkurencieschopnosti prostredníctvom vzd elávania v oblasti finančného riadenia - Hyránek, Eduard, 1955-
Možnosti aplikácie modelov výkonnosti do výučby vysokoškolského ekonomického vzdelávania v predmete Finančná analýza a finančné plánovanie. Konkurencieschopnosť podnikov vyžaduje schopných manažérov. Aplikácia modelov výkonnosti - modelu vytvoreného pracovníkmi vysokej školy v rámci vedecko-výskumnej činnosti v tvorbe finančného plánu podniku ako súčasť prípravy budúcich finančných manažérov.