Earnings Management and the Asymmetry in Distribution of Earnings: Slovak Evidence - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Používanie metódy riadenia výnosov analýzou finančných výkazov za obdobie 2011 - 2018 spoločností v Slovenskej republike. Existencia významného podielu vysokých strát pri prechode zo zisku v jednom roku na stratu v druhom roku. Snaha udržania návratu investícií na priemernej úrovni daného sektoru.