Manažérstvo podnikových inovácii ako nástroj rozvojovej udržateľnosti - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Inovačné manažérstvo ako ucelený manažérsky nástroj, inovačné aktivity v zahraničí, v Európskej únii a na Slovensku z pohľadu komparácie inovačnej výkonnosti a rozvojovej udržateľnosti.