Integrované manažérstvo podnikových rizík podľa medzinárodných štandardov - Majerník, Milan, 1952-
Problematika exaktnejšieho manažérstva rizík, jeho zásady, princípy a ciele v špecifickom prostredí integrovaného manažérstva podľa aktuálnych celostvetových noriem.