Vývoj islamského bankovníctva v Európe - Cibuľa, Adam, 1992-
Vývoj islamského bankovníctva v Európe. Definícia islamu ako náboženstva a jeho presah do rôznych oblastí každodenného života vrátane financií. Postavenie sektora islamských finančných služieb. Výzvy sektoru islamských finančných služieb v Európe.