Marketing and Its Impacts on the Activities of Selected Higher Education Institution in Slovakia - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Ekonomická univerzita a prehľad aktivít vykonaných s prezentáciou výsledkov. Konkrétne kroky, ktoré boli podniknuté - študentský prieskum a analýza vzdelávacej inštitúcie študentmi. Výsledky, ktoré v marketingových aktivitách analyzovanej vzdelávacej inštitúcie pôsobia ako kľúčové oblasti zamerania vzdelávacej inštitúcie. Aktivity na dosiahnutie vízie lepších služieb a vyšších štandardov pre súčasných aj potenciálnych študentov.