Západná a islamská perspektíva vnímania peňazí - Jančíková, Eva, 1960-
Analýza vnímania peňazí v západnej a islamskej kultrúre a základné rozdiely medzi nimi. Západné vnímanie peňazí v psychologickom kontexte. Islamská perspektíva peňazí. Náboženstvo ako základ vnímania peňazí a základy islamského financovania.