Comparison of Selected Issues in Islamic Economic Thinking and Other Major Paradigms - Karas, Martin, 1991-
Porovnanie islamského ekonomického myslenia s ekonomickým myslením v budhizme, kresťanstve, kapitalizme a socializme. Predmet analýzy sa vzťahuje k morálnym základom vybraným paradigiem a k ich postoju k trhom, úrokovaniu a dobročinnosti.