Môže byť islamský ekonomický model úspešný aj vo Francúzsku? - Krupová, Kristína, 1993-
Islamský ekonomický model v európskom prostredí a islamské finančné aktivity v európskom priestore. Európska perspektíva islamského ekonomického modelu. Francúzsko a islamský model.