Možnosti a limity islamskej ekonomiky v Ruskej federácii - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Výsledky analýzy súčasného stavu islamských financií v Ruskej federácii. Aktuálny rast islamských financií vo svete. Islamská ekonomika v Ruskej federácii. Príležitosti a limity ďalšieho rozvoja islamskej ekonomiky v podmienkach krajiny.