Používanie inštrumentov islamského finančníctva v Afrike (sukuk a takaful) - Zagoršeková, Natália, 1991-
Islamské ekonomické myslenie na africkom kontinente. Produkty v rámci islamského ekonomického modelu - sukuk a takaful a ich využitie na africkom kontinente. Miera rozšírenia Sukuk a Takaful krajinách Afriky. Islamské verzie dlhopisov (Sukuk) a poistenia (Takaful).