<The> Role of Computer Skills on the Occupation Level - Fabo, Brian
Otázka použiteľnosti počítačových zručností na úrovni jednotlivých povolaní v Holandsku pomocou dvoch internetových zdrojov. Prieskum inovatívnych zdrojov údajov a porovnanie získaných informácií s požiadavkami na počítačové zručnosti odvodených z klasifikácie zamestnaní ISCO.