Conjoint Analysis - Ionescu, Ada
Conjoint analysis ako technika používaná na meranie, analýzu a predpovedanie reakcie zákazníkov na nové produkty alebo vylepšenia existujúcich produktov. Preferencie zákazníkov pre produkty a služby.