Barriers and Drivers of the Eco-innovation Development in Markets of Imperfect Competition: The Case of Slovakia - Kmety Barteková, Mária, 1992-
Faktory (bariéry a hnacie sily) určujúce inovatívnu činnosť podnikov, najmä úloha a význam inovačných bariér. Vplyv inovačných bariér a vzťah medzi výdavkami na ochranu životného prostredia, počtom patentov súvisiacich s recykláciou a druhotnými surovinami a ekonomickým rozvojom Slovenskej republiky.