<The> Role of Environmental Tax in Alleviating the Impact of Environmental Pollution in the Slovak Republic and Countries of the European Union - Repiská, Radka, 1996-
Ochrana a znižovanie znečistenia v našom životnom prostredí ako jedna z hlavných priorít Európskej únie. Vývoj environmentálnych daní v Slovenskej republike a krajinách Európskej únie z hľadiska analýzy environmentálnych daní v daňovom systéme.