Cost Efficiency of Investing in Alternative Energy Sources - Temirlan, Sakhiyev
Zmena podnebia a zníženie spotreby palív bohatých na uhlík. Zdroje zelenej energie a náklady na ich vlastnú spotrebu. Investície do alternatívnej energie v posledných rokoch. Vplyv COVID-19 a ropnej krízy na alternatívnu energiu.