Návrh produktov cestovného ruchu Dolného Zemplína s cieľom zvýšenia návštevnosti - Weiss, Erik, 1979-
Juhozápadná časť Dolného Zemplína ako unikátny územný celok Slovenskej republiky, prezentovaný prostredníctvom prírodného a kultúrneho bohatstva. Navrhované marketingové produkty na možnosť rozvoja turizmu v tejto geografickej oblasti. Zistené výsledky analýzy z oblastí: ekonomická, kultúrna, sociálna, životné prostredie a technická infraštruktúra.