Financovanie obnoviteľných zdrojov energie z prostriedkov európskej únie na Slovensku - Sieber, Jakub, 1992-
Čerpanie finančných zdrojov Európskej únie, konkrétne z operačného programu kvalita životného prostredia, na území Slovenskej republiky. Súčasný stavu čerpania zdrojov z končiaceho programového obdobia 2014 – 2020, prostriedky uvoľnené v rámci nasledujúceho obdobia 2021 – 2027 a balík primárne určený na plán obnovy Európskej únie a jej členských štátov po globálnej pandémii ochorenia COVID-19 spôsobeného novým koronavírusom s prepojením na obnoviteľné zdroje energie a zelenú ekonomiku. Kritériá pri plánovanej realizácii projektov súvisiacich s obnoviteľnými zdrojmi energie a inklúzia pri plánovaných reformách jednotlivých oblastí.