Vývoj likvidity v odevnom priemysle v čase pandémie COVID-19 - Zuzik, Jozef, 1985-
Dôsledky pandemického ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom v podnikateľskej činnosti a finančnej situácie spoločností v maloobchode odevného priemyslu. Vývoj likvidity spoločností v čase pandémie na základe štvrťročných údajov v období od 4. štvrťroku 2016 do 2. štvrťroku 2020 z údajov účtovných závierok vybraných 38 spoločností uskutočňujúcich svoju činnosť v maloobchode odevného priemyslu a majúcich trhovú kapitalizáciu vyššiu ako 50 mil. USD. Nezaznamenanie výraznejšieho zhoršenia v období pandémie na základe ukazovateľov či vývoja celkovej a bežnej likvidity jednotlivých spoločností v odevnom priemysle.