Prediction of the Financial Health of the Company Using the Bankruptcy Model IN05 and the Creditworthiness Index - Lukáč, Jozef, 1991-
Aplikácia vybraných predikčných modelov (model bankrotu a index dôveryhodnosti) pre hodnotenie finančnej výkonnosti vybraného podniku.