Geopolitics of Natural Gas in the Region of Central Europe - Zrak, Andrej, 1993-
Dopad geopolitiky na dovoz zemného plynu v regióne strednej Európy. Krajiny V4 - Slovensko, Poľsko, Maďarsko a Česko. Ide o krajiny bývalého východného bloku, ktoré v minulosti boli pod politickým vplyvom Sovietskeho zväzu a dovážali tak z tejto krajiny zemný plyn. Súčasný geopolitický stav v týchto krajinách, pokiaľ ide o zemný plyn. Zahraničná politika krajín strednej Európy, konkrétne V4, ktorá sa týka zemného plynu.