Hungary-United States Relations under Obama and Trump Administration - Kurucz, Milan, 1954-
Narušená liberálna demokracia v Maďarsku a reakcie Obamovej administratívy. Zmeny vo vzťahoch medzi USA a Maďarskom za vlády Trumpa. Spolupráca v oblasti obrany. Energetický sektor vo vzťahoch s Maďarskom a Amerikou za vlády Trumpa.