Mystery Shopping - Knowledge Search - Čvirik, Marián, 1992-
Moderná vedecko-výskumná metóda - Mystery shopping. Charakterizácia problému, vývoj mystery shoppingu a charakterizácia foriem mystery shoppingu. Pohľad na formy mystery shoppingu z hľadiska ich technologickej náročnosti.