Marketing bojových športov a bojových umení - Čvirik, Marián, 1992-
Aplikácia teórie marketingu a marketingu športu na segment bojového umenia so zameraním na Taekwon-Do, skúmanie postojov spotrebiteľov a ich vnímania bojových športov so zameraním na Taekwon-Do. Identifikovanie konkurenčnej výhody bojového umenia Taekwon-Dona na základe teórie marketingu športu a strategického marketingu.