Shia Islam and Its Influence on the Islamic Republic of Iran's Foreign Policy in President Rouhani's Era - Čech, Ľubomír, 1955-
Filozofické a ideologické základy Twelver Shia a charakteristiky iránskej zahraničnej politiky s prihliadnutím na praktické aplikácie Twelver Shia a na konkrétne obdobia a udalosti. Filozofické a ideologické základy Twelver Shia. Shia Islam a jeho vplyv na zahraničnú politiku Iránu v ére prezidenta Hasana Rúháního.