Špecifiká organizovaného výjazdového cestovného ruchu v podmienkach slovenského trhu v čase koronakrízy - Frasch, Alexander, 1992-
Chartrové lety v podmienkach Letiska M. R. Štefánika v Bratislave a špecifiká letnej a zimnej dovolenkovej sezóny v rámci zahraničného pasívneho cestovného ruchu s akcentom na pôsobenie vplyvov koronakrízy.