Zamestnanosť v cestovnom ruchu a jej špecifiká - Özoğlu, Martina, 1990-
Špecifiká zamestnanosti v rámci jednotlivých odvetví cestovného ruchu. Porovnanie na základe údajov zo Štatistického úradu SR a s európskymi a celosvetovými údajmi o zamestnanosti v cestovnom ruchu.