Utilization of In-store Shopper Marketing Tools with Direct Impact on Consumer Buying Behavior - Stanková, Monika, 1993-
Shopper marketing ako nová vedná disciplína, v ktorej značky uplatňujú sériu nástrojov marketingovej komunikácie v obchode s cieľom priamo ovplyvniť rozhodovací proces nákupu spotrebiteľa. Vnímanie a rozsah použitia marketingových nástrojov v obchode.