Measuring Efficiency Using Selected Determinants. An Empirical Analysis by Using DEA Methodology - Lacko, Roman, 1988-
Zaoberanie sa hodnotením efektívnosti klubov anglickej Premier League počas šiestich sezón (2010/11 - 2015/16). Zhodnotenie možných športových a manažérskych determinantov efektivity klubov prvoligových klubov. Na tento účel sa použila dvojstupňová DEA.