Influencer Marketing Taxonomy From a Brand Point of View - Stanková, Monika, 1993-
Identifikácia marketingových možností influencera ako efektívneho nástroja marketingovej komunikácie značiek. Definícia influencera a sledovateľa. Značka v role inzerenta. Sponzorované poštové štítky.