Impact of COVID-19 on Tourism Employment: the Case of Slovak Republic - Özoğlu, Martina, 1990-
Odhad vplyvu COVID-19 na zamestnanosť v ubytovacích službách na Slovensku. Ubytovacie služby ako hlavná časť služieb cestovného ruchu. Šírenie COVID-19 v Slovenskej republike a negatívny vplyv na zamestnanosť v ubytovacích službách.