Favi.sk intuitívny vyhľadávač nábytku a dekorácií - Bednár, Richard, 1985-
Vznik a charakteristika startupu Favi.sk. Výhody produktu - internetového vyhľadávača nábytku. Pôsobenie produktu vo svete a jeho silné stránky.