Gender Differences in Risky Asset Behavior: The Importance of Self-confidence and Financial Literacy - Cupak, Andrej, 1988-
Úloha dôvery jednotlivcov vo vlastnú finančnú gramotnosť pri vysvetľovaní rozdielov medzi ženami a mužmi v investovaní do rizikových aktív. Skutočná finančná gramotnosť a averzia k riziku. Úloha dôveryhodnosti nezávisle od skutočných finančných znalostí pre veľkú skupinu krajín, úloha dôvery pomocou metód hypotetického porovnania.