Cieľožrút rodinná kreatívna súprava na tvorbu nástenky vízií a cieľov - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Založenie a charakteristika podniku Cieľožrút. Originalita podnikateľského nápadu. Podnikateľský model Canvas. Cenová politika startupu.