Healthclip digitalizácia zdravotných záznamov - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Zakladatelia a charakteristika Startup Healthclip, s. r. o.. Miera originality podnikateľského nápadu Healthclip. Podnikateľský model Canvas. Tržby a zisky.