MultiplexDX personalizovaná diagnostika rakoviny - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Zakladatelia a charakteristika inovatívneho biotechnologického podniku MultiplexDX. Podnikateľský model Canvas. Tržby a zisky podniku.