Predaj elektromobilov vo svete a na Slovensku - Jankovič, Michal, 1993-
Vývoj predaja elektromobilov vo svete a v Európe v poslednom období. Štatistické údaje v oblasti predaja elektromobilov. Analýza údajov o predajoch v roku 2020 a v predchádzajúcich rokoch. Technologický pokrok, novinky a trendy v oblasti elektrických automobilov. Grafické prezentovanie štatistík z pozorovanej oblasti.