Powerlogy zdravá výživa a zdravé potraviny - Procházková, Katarína, 1983-
Vznik a charakteristika spoločnosti Powerlogy. Produktové portfólio a silné stránky spoločnosti. Spôsob predaju produktov. Zisky a tržby spoločnosti.