Water Footprint and the Revisited Competitiveness Perspective of the Czech Republic and the Slovak Republic in Terms of Bilateral Trade - Nagyová, Andrea
Alternatívny pohľad na konkurencieschopnosť na základe vodnej stopy zavedenej ako koncept na začiatku roku 2000. Analýza vývoja zahraničného obchodu v Českej republike a na Slovensku na základe údajov z databázy ITC TradeMap z rokov 2012 - 2018 Celkový obchod a obchodná bilancia.